Woningontruiming Uithoorn

Woningontruiming Uithoorn

Woningontruiming Uithoorn – Boedelruiming Haarlemmermeer is gespecialiseerd in het ontruimen en leegruimen van woningen, bedrijven, schuren en tuinen in Uithoorn. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring. Geen enkele woningontruiming in Uithoorn is ons te groot.

Wanneer is een woningontruiming nodig

woningontruiming Uithoorn

Bij een woningontruiming komt veel kijken. Een woning leeg en bezemschoon opleveren,  terwijl iedereen het druk heeft en werkt val niet mee. Vaak speelt ook een grote afstand van de te ontruimen woning een belangrijke rol.

Wanneer een alleenstaande overlijdt, zijn vaak familieleden, vrienden en kennissen aangewezen om de nalatenschap te regelen. Daar komt heel veel bij kijken. Mogelijk dat u emotioneel betrokken bent en moeite heeft met de afhandeling hier van. Dan zou een hele goede optie zijn om Woningontruiming Uithoorn – Boedelruiming Haarlemmermeer in te schakelen. Nadat de familie de voor hun dierbare spullen uit de woning heeft gehaald, zorgt Boedelruiming Haarlemmermeer voor een snelle, efficiënte en professionele ontruiming van de woning.

Expert op het gebied van woningontruiming

Tijdens het ontruimen van een woning in Uithoorn wordt de woning efficiënt en zorgvuldig door ons leeg gehaald. De bruikbare goederen krijgen bij ons altijd een tweede kans en krijgen een herbestemming via verschillende goede doelen en maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Wij verwijderen alles. Dit wordt op een professionele wijze door ons gedaan. Mocht dat nodig zijn dan verwijderen wij spijkers, schroeven en pluggen uit muren en plafonds, waarna alle gaten netjes worden gedicht. Ook een tuin leegruimen of onderhouden is geen probleem voor ons.

woningontruiming en tuin Uithoorn

Vanzelfsprekend zijn wij thuis in alle bijkomende werkzaamheden tijdens het ontruimen van een woning. Denk hierbij aan;

  • Vloerbedekking verwijderen
  • Behang van de muren
  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Witten van muren en plafond
  • Herstellen van elektra
  • Tuin onderhouden of leegruimen
  • Gaten in de muren vullen
  • Tapijt van de trap verwijderen
  • Verwijderen van zelfgemaakte kasten of opgehangen planken

Offerte woningontruiming Uithoorn

Offerte woningontruiming Uithoorn

Wij bespreken telefonisch de mogelijkheden en maken met u een afspraak om de te ontruimen woning te bezichtigen. We bespreken dan welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe u wilt dat de woning zal worden opgeleverd. Hoe dat zal verlopen is vaak afhankelijk van het soort woning. Is de te ontruimen woning een koopwoning dan is het soms verstandig om vloerbedekking zoals laminaat en lampen achter te laten en ter overname aan te bieden. Betreft het te ontruimen woning een huurwoning dan kan dat vaak ook maar soms eist de verhuurder dat de woning volledig ontruimt opgeleverd dient te worden.

Tijdens de afspraak krijgt u een indicatie van de kosten en na de afspraak ontvangt u per e-mail een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met onze offerte dan leggen wij in overleg met u een datum vast. Het kan natuurlijk zo zijn dat wij tijdens het ontruimen van de woning in Uithoorn iets van waarde, zoals foto’s of een paspoort tegenkomen. Hier gaan wij altijd integer en secuur mee om!

Neem contact met ons op

Waar is Woningontruiming Boedelruiming Haarlemmermeer werkzaam

Waar is Woningontruiming Boedelruiming Haarlemmermeer werkzaam

Woningontruiming Haarlem – Woningontruiming Hoofddorp – Woningontruiming Nieuw Vennep – Woningontruiming Bennebroek – Woningontruiming Zwaanshoek – Woningontruiming Amsterdam – Woningontruiming Halfweg – Woningontruiming Zwanenburg – Woningontruiming Heemstede – Zandvoort – Woningontruiming Bloemendaal – Woningontruiming Aerdenhout – Woningontruiming Amstelveen – Beverwijk – Heemskerk – Woningontruiming Uithoorn