Wat kan en mag u van ons verwachten bij een boedelruiming

Hoe werkt Boedelruiming Haarlemmermeer

Boedelruiming Haarlemmermeer heeft al 16 ervaring met boedelruimingen, verhuizingen en opslag van goederen.

Wij werken snel, efficient en staan garant voor een tevreden oplevering van een woning of bedrijf. En dat allemaal tegen een zeer scherp tarief. Onze kennis is van hoog niveau en wij weten van aanpakken. Bekijk ons werk maar eens.

 

Badkamer leeg ruimen boedelruiming 
Badkamer na boedelruiming 

 

Sommige ruimtes zijn overvol en voor u bijna onbegonnen werk. Voor ons niet!

 

Kamer leeg ruimen voor 
Kamer leegruimen na 

 

U heeft een woning die ontruimt moet worden. Hoe gaat u dat doen?

Uiteraard kunt u er voor kiezen om dat zelf te doen. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Maar soms lukt dat niet altijd. Dat kan verschillenden oorzaken hebben. U kunt er te emotioneel bij betrokken zijn. U heeft niet genoeg mensen die u kunnen helpen om een huis te ontruimen. Of de afstand is gewoonweg veel te groot. Mocht u dus niet in staat zijn om het ontruimen van de woning zelf te doen dan nemen wij dat graag voor u uit handen.

Wij komen vrijblijvend bij U langs om het huis, bedrijf of opslag te bekijken.

Vervolgens lopen we met u door het pand en horen we graag wat uw wensen zijn. Wij beoordelen welke goederen niet meer te hergebruiken zijn door ons of welke goederen juist nog wel enige waarde hebben. De bruikbare goederen uit de boedelruiming nemen wij van u over of doneren we aan goede doelen zodat er weinig afvoer is. Wij hebben een groot netwerk en veel contacten opgebouwd waar we veel goederen kwijt kunnen.  Bij goederen die hergebruikt kunnen worden moet u denken aan kleding, boeken, speelgoed, witgoed etc.

tweedehands kleding boedelruiming haarlemmermeer
tweedehands speelgoed boedelruiming haarlemmermeer
tweedehands boeken boedelruiming haarlemmermeer

 

Uw offerte

Na inspectie krijgt u van ons eventueel meteen een prijsopgave en een contract met de afgesproken datum dat wij de woning leeg en bezemschoon opleveren.

Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Ook kunnen wij de oplevering en bezichtiging voor goedkeuring door de woningcorporatie voor u uit handen nemen zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. Kortom, wij kunnen voor u alles uit handen nemen.

Wij werken met 100% tevredenheid garantie.

Dat houd voor u in dat wanneer u het opruimen van de inboedel uit handen geeft aan Boedelruiming Haarlemmermeer u gegarandeerd bent van oplevering aan verhuurder of koper.

Eventuele zaken waarvan de tegenpartij naderhand bezwaar maakt worden door ons correct afgehandeld. Bij het ontruimen, opruimen en oplevering klaar maken van woningen en bedrijfspanden wordt er pas gefactureerd als u tevreden bent. Wij vragen voor aanvang van de boedelruiming geen aanbetaling.

  • Wij geven geen offerte via de telefoon of email. Dit doen wij altijd persoonlijk.
  • Wij doen ontruimingen gratis als de spullen de onkosten dekken.

(Onze onkosten zijn  personeel – afvoerkosten – vervoer – materiaal)

Voor meer  informatie kunt u vrijblijvend mailen of bellen naar:

Boedelruiming Haarlemmermeer

Ed Hoogkamer
Vijfhuizerdijk 93
2141BD Vijfhuizen
info@boedelruiming-haarlemmermeer.nl
023-5402565